53.8 - hyvä ottaen huomioon eilisen ahminnat. Ja voi kamalaa, huoneeni on muuttumassa uuniksi, ihan totta. Aurinko paistaa suoraan sisään seinän levyisen ikkunan läpi; en saa ainuttakaan ikkunaa auki; ovi on kiinni ja ilma ei vaihdu edes koti-ilman kanssa. Heräsin hiestä läpimärkänä, kultani oli varmaan lämpöhalvauksen partaalla, ja rotatkin näyttävät nuutuneilta. Kamala tämä minun huoneeni - kesällä lämpö nousee helposti 45 celsiuksen paikkeille. Siis huhhuh!

Rogue on nyt muuttanut pienen pesueensa puiseen mökkiin, ja kasannut puruja, sukan, vessapaperia, ja vessapaperirullan sen ovelle. Nyt en pysty tarkastamaan ovatko vauvelit kunnossa, mutta vikinää sentään kuului. Pesän näky on kyllä aika huvittava, pinkkeine sukkineen kaikkineen.

Muuten...mitä kannattaisi tehdä sellaisen ystävän kanssa, jonka olen tuntenut jopa yli kymmenen vuotta, mutta jolla ei tunnu enää olevan aikaa edes tekstata minulle? En jaksa aina olla se joka ottaa yhteyttä, mutta tämä ihminen on tärkeä minulle. :(

23:59 - hmmh

Elikkäs, edellämainittu ystäväni siis tietää tästä blogista. Noh, ihan hyvä että ystävä jotenkin tietää mitä toiselle kuuluu, luulisin. En siis lopeta tänne kirjoittamista tai mitään. :P

Tänään oli aika mukava päivä, vaikka heikottikin. Kävelimme mieheni kanssa rannalle ja vuokrasimme sitten leffoja. Kävi vähän köpelösti tosin - pyörryin Makuunissa. Ensin vain heikotti, sitten silmissä sumeni, ja sitten havahduin siihen että istun lattialla pää pyörien ja mieheni näyttää järkyttyneeltä. Oli aika pelottavaa. Ostin vähän karkkia alhaisen verensokerin pelossa ja mussutin ne menemään pikavauhtia. Sitten söin pastaa, paahtoleipää, pitsaa, suklaata, lisää karkkia, muroja ja jugurttia. Siis hohhoi. Enkä voi oksentaakaan, lupasin etten tekisi niin tänään. Plääääääh. Paha olla! Täysi maha tuntuu niin....oudolta.

Ja voi eih. En voi tarkistaa miten rottavauvat voivat, ja ne ovat epäilyttävän hiljaisia...voi apua.

Mutta mutta! Jotain hauskaa. :D Juttelin kaverini D'n kanssa mesessä, ja hän lähetti pari linkkiä: "http://www.sinfest.net/archive_page.php?comicID=2792 ...the cat in that reminds me of you. http://www.sinfest.net/archive_page.php?comicID=2787 ...and so does the girl in that. http://www.sinfest.net/archive_page.php?comicID=2779 ...and Monique always reminds me of you. :P"

:'D Nauratti.