Nih. Niinpäs teen. Sillä arvatkaas mitä?

NYT ACRAKIN SYNNYTTI!

Siis molemmat aluksi ostamani rotat ovat naaraita. Ostin ne varmaan raskaina, tai sitten täällä on jotain yliluonnollista meneillään. Mutta kun heräsin, kuului taas kauheaa vikinää. Kurkkasin häkkiin ja siellä Acra istui, pienten sokeiden nakkien kanssa. Ensin ajattelin että se oli varastanut Roguelta pari kappaletta, joten nostin mökin kattoa ja tarkistin. EI. Siellä ne roguen 7 lapsosta uinuivat. Acran vauvat ovat paljon pienempiä, vaikka ikäeroa on vain n. viikko. Voi hyvänen aika! Niitä on 5, luulisin. Aloin repimään vessapaperisilppua pesämateriaaliksi, mutta Rogue kähvelsi ensin kaiken omaan pesäänsä. Sitten se alkoi liikuttavasti rakentamaan pesää myös Acralle. Aww.

Pitää soittaa sinne eläinkauppaan taas. Nyt on 10 rottaa "palautettavana", koska päätin pitää yhden tytön molemmista pentueista.

Mutta mutta, mitäs muuta? 55.1 kiloa paino. En ole vielä syönyt mitään, enkä aiokaan. Ruokahalu ihan tiessään, masentaa, paha olla. Mutta ei NIIN paha olla. Voisi olla paljon pahempi. Tämä on ihan siedettävää.

15:30 -- lisäys

Tein hiukan tutkimusta. Ensimmäiset rottani (Acra ja Rogue) ovat siskokset, ja syntyneet 28.2.-08. Minä toin ne kotiin 22.4., ja sitten Rogue synnytti 3.5. ja Acra synnytti 7.5... Kesyrottien kantoaika on kolmesta viikosta kolmeen ja puoleen viikkoon. Elikkä jeps, ne olivat raskaina kun ostin ne. 14 rottaa 2 hinnalla.

18:30 -- plääh

Vaikuttaa siltä, että en sittenkään ota taukoa tästä blogista. Pahaa oloa on hyvä purkaa jonnekin, vaikka kirjoitankin vain murto-osasta asioistani. Tänään tajusin, etten koskaan tule olemaan tyytyväinen ulkonäkööni. Kun korjaan yhden ongelman, näen heti toisen. Aika turhauttavaa ja masentavaa. Voi kun osaisi vain olla oma itsensä, ja olla tyytyväinen siihen...