Vaaka näytti 51.8kg. Miten tämä on edes mahdollista?! Joko vaakani on rikki, tai sitten äitini onnistui vahingossa tuputtamaan minulle vähäkalorista ruokaa juuri ja juuri alle peruskulutukseni... En tiedä. Todella outoa... No, en valita! :D Pitää olla varovainen nyt. En halua aloittaa tätä outoa kierrettä taas alusta, joten aion olla varovainen. Jojoilu ei ole kivaa.

Oli nälkä, joten söin tölkillisen ananaksia (227g = noin 130 kaloria). Syön myöhemmin ehkä vielä jotain jos on paha nälkä, tai jos olen repsahtamaisillani. Omenat, porkkanat ja ananas ovat hyviä repsahtelun estämiseen. Omenat taltuttavat karkkihampaani, porkkanat halun vain pureskella jotain, ja ananas on mukavan täyttävää. Haluaisin uskoa, että laihikseni alkaa nyt sujua paremmin. Mutta en tiedä...repsahtelen niin helposti. Minulla on tosin nyt hätä-numero johon voin soittaa 24/7, kiitos lääkärini. Soitin sinne jo kerran ja mukava mies kannusti minua lopettamaan oksentelun. Laihduttamisen kannalla he eivät tietenkään ole, joten en tiedä uskallanko soittaa... En oikein tiedä mitä tehdä.

 

18:11

Torkahdin sohvalle ja näin outoa unta - unessa eräs vanha kaverini löysi tämän blogini, ja jätti huolestuneita kommentteja. Uni tuntui kummallisen todelliselta, ja kun heräsin olin itkun partaalla. En tiedä miksi. Ehkä siksi, että todellisuudessa kukaan ei välitä paskankaan vertaa.

 

20:07

Kävin lenkillä! Olo on ihanan kevyt, juokseminen oli hauskaa vaikka tiet ovatkin ihan umpijäässä. Olipahan vähän haastetta... :D On hauskaa ottaa musiikkia mukaan ja juosta sen tahdissa. Juoksin molempien vanhojen koulujeni ohi, ja sitten heikotus iski. Jalkani tutisivat ja pyörrytti, mutta jatkoin matkaa rannalle asti ja katselin maisemia hetken. Sitten suuntasin kotiin. Tuli todella kylmä ja jalkojen vapina vain paheni, mutta selvisin kotiin! Nyt istun olohuoneessa TV:tä katsellen, ja isäni papattaa puhelimessa jonkun kanssa MINUN asioistani. En JAKSA! Ukko aina selostaa minun ongelmistani kaikille, sukulaisista täysin tuntemattomiin. Ja nyt on pakko selostaa siitä miten sairaana olen. ARGH. En kestä, en kestä en kestäenkestäenkestäääähh.

 

23:33

Söin puuroa (110 kcal) ja kaksi rieskaa (140 kcal). Yhteensä tänään siis 380 kaloria. Kaiken järjen mukaan painon pitäisi siis laskea... Mutta en kyllä ylläty enää yhtään mistään! Varmaan painan 54 huomenna jotenkin mystisesti. Argh.

 

23:55

Ahmin! AHMIN! Puuroa ja rieskoja, ja suklaapäällysteisiä dominokeksejä!! Voi elämä. Ainakin osasin lopettaa siihen... Mutta joo. Siinä pienenpienessä paketissakin on jotain 900 kaloria. Rieskoja ja puuroa vetelin varmaan 300-400 kalorin edestä. Eli varmaan noin 1700 kaloria. Tuho tuli... Toivon vain että peruskulutukseni ja se lenkki polttivat sen verran tarpeeksi kaloreita yhteensä että en ainakaan lihoisi!