Näin outoja kuumeisia painajaisia, olo on ällö. Yksi phobioistani on kiduttaminen. Näen siitä painajaisia usein, ja se voi järkytää minut päiväkausiksi. No mutta kuitenkin. Kuumetta on 39.7, ja olin henkisesti valmistautunut siihen että painan lisää tänään - mutta 100g oli tippunut, yay. Myös BMI:ni tippui yhdellä desimaalilla. Nyt pitäisi mennä suihkuun ja syömään ja valmistautua treeniä varten, mutta urgh. On vaikeaa, pyörryttää ja päätä särkee. Mutta pakko kun pakko. 120 kaloria poltettavaa, ja ostan kuukausilipun. Saa nähdä miten käy!

 

11:15 -- aamupäivän ANGST

URGH. Heti kun astuin ulos huoneestani kuulin isän huutavan minua ensimmäisellä nimelläni. VIHAAN tuota nimeä, se on kulutettu loppuun, en ole enää se henkilö, käytän tässä "uudessa elämässäni" toista nimeäni. Mutta kuitenkin, isäni siis huutelee jotain, mutta livahdan suihkuun. Kun astun ulos, taas hän kajauttaa inhoamani nimen. Päätän että parempi kysyä mikä on vaivana, ettei hän tunge myöhemmin huoneeseeni pälpättämään. Serkkuni olisi ilmeisesti tulossa hakemaan jotain, ja minun pitäisi pysyä kotona sen takia. ÄH!! Isäni aina pilaa suunnitelmani jotenkin sotkemalla minut omiin vitun suunnitelmiinsa! Valehtelin pikaisesti että en ehdi koska minun pitää mennä tapaamaan puhe-henkilöäni, ja livahdan takaisin huoneeseeni "ahaa":n kyydittämänä. Nyt en voi mennä syömään, ahdisti jo ihan tarpeeksi edes kuulla hänen äänensä, joten en varmana mene istumaan samaan huoneeseen! Hermostun aina, kun tiedän että hän on lähellä, ja saan melkein aina ahdistuskohtauksen. Eli ei puuroa tänään.

 

15:13 -- ARGH x 2

Treenasin, poltin 120 kaloria, näin puhe-henkilöäni, purin menneisyyttäni ja nykyisyyttäni, sanoin heipat ja toivotin kivat lomat, juoksin metroon, hölkkäsin kotiin...mietin miten viimeinkin pääsen syömään. Mutta EI! Se saatanan ukko makaa YHÄ sohvalla ja minähän en mene keittiöön jos se on lähellä, EN! Eli sikseen taitaa jäädä kello kolmen omenakin. Voi jumalauta kun se on ärsyttävä, en kestä mennä sinne, se varmasti taas alkaa puhua mulle, EN KESTÄ! Pelkkä ajatus saa ahdistuskohtauksen aluilleen, ei helvetti minä vihaan sitä. ARGH. Mutta kuitenkin. Puhe-henkilöni on mukava, ulkona on kiva sää, jaksoin kuumeestakin huolimatta treenata ihan hyvin. Voisi olla pahemminkin.

 

16:08 -- Nöf nöf?

Noniin, vanhemmat menivät hakemaan auton huollosta, ja minä rynnistin keittiöön. Kuppi puuroa ja purkki mansikkasorbettia tarttui mukaan. Näin sitä käy kun skippaa ruokia. :D Mutta olkoon! Syön sitten sorbettia omenoiden sijaan, pah.

 

17:13 -- RRRREPS

Hohhoi. Repsahdin kahteen näkkäriin juustolla ja juustopastaan. Ahmin ne suihini ennätysajassa, ja sitten oksensin, taas. Ei tästä kyllä taida tulla yhtään mitään...

 

19:17 -- Ei niin mitään kontrollia.

Niinpä. Kävin ostamassa sipsejä ja suklaata!! En pystynyt syömään monta sipsiä, mutta mussutin ainakin 100 grammaa suklaata. Äh, miten tämä on nyt taas näin vaikeaa? Rajoitan varmaan itseäni liikaa. Ja nyt kun kerran kuntoilen, voisin nostaa päivittäisen kalorirajan 400:taan. Se on aika paljon minulle, mutta joo, ei tästä nyt muuten tunnu tulevan yhtään mitään. Haluan syödä vähän, en halua repsahdella ja ahmia, en halua oksentaa. Haluan laihtua. Elikkäs 400, alkaen huomenna. Tiedän kyllä itseni, ja että en saa itseäni niskasta kiinni tänään kun nyt kerran repsahdin. Plääh.