Saattaa kuulostaa hassulta; mutta olen erittäin tyytyväinen että selvisin tänne asti!

Jostain syystä on ollut hankalaa kuvitella elämää uuden vuoden jälkeen, mutta tässäpä sitä ollaan. Pysyttiin Darrylin kanssa kotona tällä kertaa ja katseltiin ilotulitusta ikkunasta, ja kyllä tämä viime vuoden örvellyksen voittaa. Joku soitti säkkipilliä kadulla (jep, niitä soittavat muutkin kuin skotit), shamppanja ja rööki on loppu (eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh), kaukaisuudessa taitaa palaa talo, ja kiinalaisen ravintolan suunnalta kuului elävältä palamisen / sormien menettämisen sävytteisiä kiljahduksia.

...hyvää Uutta Vuotta! ^_^

 

Aiemmin edellisenä päivänä (31.12.) ostin TV:n. Tilillä oli 506.73 euroa, taskussa tasan euro. TV maksoi 507 euroa. Kohtalon ohjaamaa? Ei varmaankaan. Mutta ostinpa sen kuitenkin, ihan piruuttani. Ensin meinattiin mennä Darrylin kanssa Bariksen autolla, mutta koskapa auto on papupurkin kokoinen, arveltiin että takapenkin joutuu taittamaan alas että TV mahtuisi sisään. Koska minulla oli pankkikortti ja Bariksella auto, Darryl jäi kotiin. Kaikista Darrylin kavereista Bariksen kanssa tulee aina juteltua kaikkein vähiten, tiedä sitten miksi. Toissapäivänä hän oli tosin hyvällä tuulella ja vitsaili, mutta automatka oli hiljainen. Kaupassa niillä kesti ikuisuus pakata TV kuplamuoviin koska sen laatikko oli kadonnut (...?), ja loppujen lopuksi TV mahtui ihan hyvin takakonttiin. -__- Hohhoi. Mutta tulipahan ostettua jotain jonka voi sitten pistää kivasti omaan asuntoon kunhan senkin ehtii hankittua.

Suomeen palattuani kannattaisi varmaan etsiä töitä taas, kun ei siitä nettilukiosta tule yhtään mitään. Darryl tulee suomeen noin 1.5 / 2 vuoden kuluttua vuodeksi työharjoitteluun koulunsa takia, joten sillä välillä minun on aika turhaa muuttaa Hollantiin. Joten voisi senkin ajan käyttää rahan keräämiseen. Njaa.