K.:n pitäisi tulla tänään, joten olen siivoillut. Yritin myös olla ovela ja mennä kauppaan rohmutakseni kaikki mansikkasorbetit, mutta siellä oli TAAS vain mangoa jäljellä. Pöh. Huomenna menen heti kun se aukeaa ja jos niitä ei siellä silloinkaan ole, ravistelen jotain kauppa-apulaista kunnes tiedän milloin niitä tulee lisää.

Kauppaan mennessä pyörrytti todella paljon, hoipertelin kadun puolelta toiselle, silmissä sumeni ja korvissa vinkui. Selvisin kuitenkin kauppaan, mutta päätin etten riskeeraa pyörtymistä, joten soitin äitini hakemaan minut. Pyörryin sitten autossa, ja kotiin tultuamme mittasimme verensokerini ja verenpaineeni. Molemmat olivat todella alhaiset. -__-

 

15:33

Pieni kasa vaatteita löysi nyt uuden kodin K.:n luota, hyvä hyvä. :) Olo on aika kiva, vaikka aamulla olikin paha olla. Otin lääkkeeni triplana (tiedän kyllä ettei pitäisi), ja sitten olin ihan tokkurassa, mutta ahdistus ja paniikki sentään menivät pois.

Inhottava ilma. Sumuista, märkää, kylmää. Olisipa eilisen kaltaisia päiviä enemmän.

 

16:09

Tuuli kirjoitti: "Näytät jollain tavalla hieman Christina Ricciltä tuossa kuvassa. Joka on AINA hyvä asia, minäkin haluaisin. :)"

Voi kiitos! Sait hymyn kasvoilleni. :D Pidän Christina Riccistä, toivoisin näyttäväni vähän enemmänkin häneltä. :>

MUUTA: Sain kivan idean sokerihampaalleni. Ostin pussin karkkia, jaoin sen 20 gramman pienempiin pusseihin joissa on 34 kaloria. Otan yhden aina kun karkkihammasta kolottaa JA tajusin antaa äitini piilottaa ne, etten mene ahmimaan.

 

17:57

Annoin blogilleni uuden ulkoasun, koska minua alkoi pänniä että laatikot olivat eripuolilla. Miltäs näyttää? :)