Näin todella outoa toistuvaa unta. Näin unen omin silmini, ja siinä heräsin, nousin ylös, ja menin suihkuun. Sitten se katkesi, ja taas "heräsin", nousin ylös, ja menin suihkuun...Se toistui yli kymmenen kertaa kunnes joku alkoi taas porata ja heräsin oikasti! Nyt on kyllä todella outo olo tuon unen takia. Mutta kuitenkin; ihme kumma olin pudottanut 200 grammaa eilisestä. Joten nyt olen samassa painossa kuin toissapäivänä. Olo on hyvä, ja koska paino oli tippunut, ei tule ahmittua. Ei ole niin kamalan epäonnistunutkaan olo eilisen takia. Tänään syön niin vähän kuin voin. Mutta ollakseni ihan rehellinen, en usko että enää kykenen tuohon kaksi omenaa / kaksi porkkanaa menoon. Siinä on vähän liikaa riskejä... Joten suunnitelmani on: 12:00 puuro; 15:00 omena; 18:00 omena. Lähden 'treenaamaan' heti puuron syötyäni. Ja kyllä, tämä on varmasti epäterveellistä ja sitten pian säästöliekki taas iskee... Mutta en vain osaa paremmin. Ehkä voisin sallia itselleni sitä mansikkasorbettia vähän aina päivänmittaan jos nälkä iskee? Njuu, tuo kuulostaa armeliaalta.

 

13:12 -- puuuuhhh

Poltin 111 kaloria. Tavoite oli 110 mutta sitten vain päätin että 111 näyttää kivemmalta :D ( + minulla on välillä sellainen 'pakkotoimi' että järjestän samanlaiset asiat kolmen kappaleen joukkoihin). Otin myös kuvani pois ihan vain siksi, että en just nyt tykkää naamastani. Ehkä laitan uudet kuvat kun tunnen oloni vähän nätimmäksi. Mutta anyway! 110 poltettua kaloria siis oli tavoite, ja huomenna 120, ylihuomenna 130, jne. Soudin, poljin, hölkkäsin... Oli ihan kivaa, vaikka nyt kassalla oli joku ärsyttävän yrmeä ihminen. En pidä siitä jos minulle ollaan yrmyjä - alan miettiä, että mikä minussa on vialla, kun joku käyttäytyy noin minua kohtaan? Noh jaa, ei muihin oikeastaan voi vaikuttaa, eli minkäs teet.

Kotiin tallustaessani yhtäkkiä muistin André Wickströmin "maitohappomies" standupin. Purskahdin naurusta ja ohi taapertava mummeli katsoi minua oudoksuen. Se standup oli Wickströmin jollain uudella DVD:llä, jonka äitini osti ja pisti minut katsomaan. Oli aika hauska. :D Tämä on ainoa jonka löysin youtubesta: André Wickström - Tanska

 

14:54 -- nam

Otin pikku nokoset / makailin sängyssä kuunnellen musiikkia. Kohta syömään omppu, ei ole kova nälkä mutta kiva saada syödä jotain. Syön ehkä myös vähän sorbettia...tai sitten en, säästän sen iltaan. Saa nähdä.

Ei tullutkaan mieli sorbettia, omppu täytti mukavasti ja oli makea. Ripsautin hiukan kanelia palasten päälle, maistui kivalta. :D Kohta pitäisi lähteä äidin kanssa hakemaan oma kannettavani huollosta, ja palauttaa tämä kone jolla nytten kirjoitan. Paras alkaa valmistautua.

 

21:08 -- tietokoneeni :(

Noh ne olivat joutuneet ilmeisesti purkamaan sen ihan osiin ja poistamaan kaikki asennukset ja asentamaan käyttöjärjestelmän uudestaan ja mitä lie, nyt sitten joudun kotona asentamaan kaikki ohjelmani uudelleen. :| Baaahhh, rasittavaa! En ole oikein pysynyt suunnitelluissa syömisissänikään - mussutin koko boxin sitä sorbettia ja pari karkkia päälle. Tuli oksettava olo ihan itsestään ja puklasin kaiken, yöh. :(

 

22:38 -- taas kipeä!

Noniin, oli outo olo, mittasin kuumeeni...ja mittari sanoi NELJÄKYMMENTÄ! Ääääk. Huono syöminen on aiheuttanut minulle aivan olemattoman immuniteettisysteemin, luulen. Mutta voih. On kamalan kylmä olo ulkoa ja kylven kylmässä hiessä, mutta sisukseni tuntuvat keittyvän. Äh. Äh, äh, äh. Ei voi mitään. Huomenna on pakko mennä näkemään sitä minun "puhe-ihmistäni". Ja pakko treenata, en voi antaa itseni luistaa siitä!! 120 kaloria poltettavaa. Pakko, pakko! Iski taivas tulta tai satoi sammakkoja, pakko!! Jos nyt annan itseni luistaa tästä niin luistan sitten aina kaikesta! ÄRH.