Jokainen päivä tuntuu turhauttavan pitkältä - haluaisin vain nukkua kaiken läpi. Tekstasin K.:lle ylimääräisitä vaatteistani, ja hän otti tarjouksen vastaan. Soitan hänelle lauantaina. Pitäisi varmaan erotella pois vaatteet jotka ovat varmasti liian isoja hänelle, ja pitäisi siivota vielä lisää. Vanhempani pitävät huonettani jonain ihmeen varastona, minne saa raahata mitä tavaraa ikinä huvittaa. En jaksa pistää vastaan, olkoot tavarat sitten täällä. Joku päivä pistän kaikki nuo paperit jotka tänne on tuotu paperisilppuriin...

Masuni on edelleen turvonnut enkä ole punninnut itseäni vielä tänään. Enpä taidakaan, katson sitten huomenna. Tajusin myös vasta nyt että menkat saattavat olla osasyy turvotukseen... Ja ehkä jopa siihen holtittomaan ahmimiseen? No, ahmimisesta olen nyt päässyt yli omasta mielestäni. Ruoka vaikuttaa inhottavalta, myrkylliseltä. Mutta vielä on 8 kiloa tiputettavaa tavoitteeseni. Ei ole minkäänlaista aikarajaa kuten esim. "kesäksi bikinikuntoon", koska en voi mennä rannalle lojumaan / uimaan. Palan helposti ja muutenkin pidän ihostani paremmin tänä kuolonkalpeana mikä se nyt on. Sitäpaitsi uimisessa & bikineissä on omat ongelmansa. Tarvitsisin uimashortsit, ja jotenkin pitäisi päästä yli hiljalleen kehittyneestä vesikammosta.

Tänään aion siivota huonettani, käydä ehkä kaupungilla ja... sitten en tiedä. Elämä on tylsää. En edes voi juoda mitään alkoholipitoista kiitos lääkitykseni. Meh.

 

13:55

En ole vieläkään päässyt liikkeelle, heikottaa niin helvetisti. Päätin tosin että menen joten minähän perkele menen. Olen nyt tosin hiukan pirteämmällä tuulella. Pukeuduin ja meikkasin, ja katselin itseäni peilistä. Olen yhä mielestäni liian lihava, mutta katselin kasvojani ja mietin "no hmm, ei niin kauhean paha". VIHAAN tosin leukaani ja nenääni. Mutta joo, olen vielä kaukana ihannepainostani. Sitten toivonmukaan läski päänikin on laihtunut...

On todella inhottavaa vihata itseään ja ulkomuotoaan. Minne ikinä menenkin tuntuu siltä että ihmiset tuijottavat minua ja miettivät "näyttääpäs tuokin tyttö kamalalta". Pelkään yhä törmääväni vanhoihin luokkatovereihini luokilta 1-9, niihin jotka jättivät minut ulos jokaisesta porukasta. Vihasina päivinäni varmaan hyökkäisin kimppuun, ja masentuneina päivinäni odottaisin vain jotain pahaa kommenttia joka todistaisi että olen oikeassa siitä, miten ruma olen.

 

18:08

Noniin, kävin sitten kaupungilla. Kampin Cyber Shop on aivan paras kauppa! Ne myyjät on todella ihania ja ystävällisiä, ja siellä on aina vaatteita tarjouksessakin. :D Löysin 2 kivaa paitaa, hupparin, rannekkeen, sytkärin, ja TODELLA ihanan mekon (panther pattern rawks <3). Olen nyt todella hyvällä tuulella, sillä koon S vaatteet sopivat ylleni hyvin, ja se mekko näyttää tyrmäävältä ylläni. Onnistuin myös nappaamaan kaupasta viimeisen mangosorbetin, nam! Ilmeisesti kaikki syövät nyt niitä Pirkan Fruit&Ice sorbetteja, kun niitä ei meinaa löytää kirveelläkään! Mutta, sallin itselleni myös pätkiksen etten sitten myöhemmin juokse Makuuniin tankkaamaan itseäni suklaalla. Natustelin sen hitaasti ja nautiskellen, ja täytyy sanoa että tämä voittaa ahmimisen ihan mennen tullen - suklaa ei ole ikinä maistunut yhtä hyvältä. Onneksi lähdin ulos enkä jäänyt muhimaan masennukseeni tänne huoneeseeni!

Mietin tässä, viitsinkö laittaa paremman kuvan itsestäni tänne. Uskaltaisinko? En pelkää ihmisten tunnistavan minua, siitä en piittaa pätkääkään, mutta häpeilen sitä miltä näytän.

 

20:15

Edelleen aika hyvällä tuulella! Uskaltauduin lisäämään kuvan itsestäni tuonne reunaan, "kuka täällä oikein kirjoittelee". Ei saa nauraa tai puren. :E

 

22:01

Olen onnellinen. Tunnen saaneeni uuden ystävän. :)