51,8 kiloa. Ihanaa, uskomatonta. En uskonut ikinä näkeväni sitä!! Kihisisin onnesta ellen olisi todella sairaana tänään. Meinaan nyt katsoa Pathfinder leffan koska tarvitsen inspistä kirjani kirjoittamiseen. Inspiksestä puheenollen, thinspis toimii yllättävän hyvin. Olen myös monta kertaa yrittänyt vääntää itselleni "sääntöjä" ruokailuun saadakseni lisää kontrollia, mutta säännöt eivät taida toimia minuun. Alan nimittäin alitajuisesti rikkomaan niitä, ihan vain huvikseni. Outoa? Kyl maar.

 

15:38

En sitten jaksanutkaan katsoa sitä leffaa. Se oli liian raaka, ja en jaksanut kuunnella isäni mutinoita. En jaksa enää kuunnella yhtään mitään mitä hän sanoo, sillä hänellä ei ole ikinä mitään uutta sanottavaa. Ja äitini ei varmaan kykene olemaan hiljaa edes viittä minuuttia, hänellä tuntuu olevan jokin pakonomainen tarve täyttää hiljaisuutta puheella. ARGH. Minä en todellakaan ole puhelias kotona, enkä kestä heidän jatkuvaa pälpätystään. Ja hmh. Tajusin, että olen nyt menettänyt kilon kahdessa päivässä. Varmaan nesteitä? En tiedä. Enkä välitäkään, kunhan vain laihdun. Valehtelen äidille että olen yhä 54 kiloa, ja kerroin hänelle että ruuan tuputtaminen on TODELLA paha juttu, ja usein laukaisee ahmimiskierteen vain siksi, että saisin hänet vaikenemaan. Mutta ei. Eikös hän kysykin joka käänteessä josko haluaisin jotain, ja "ei kiitos" ei mene perille ennenkuin karjun sen kirosanoin koristeltuna.

 

16:17

Luin postauksiani viime syksyltä. Kuvittelenko vain, vai onko kaikki todellakin YHÄ mennyt paskempaan suuntaan? Eikös kaiken pitänyt mennä ihan hyvin?! Hohhoi. Toisaalta edistystä on, S. ja F. eivät minua enää häiritse. En jaksa välittää siitä etten ikinä ole yhtä hyvännäköinen kuin kumpikaan heistä, mutta mitä vitun väliä. Olenpahan ainakin heitä molempia laihempi jonkin ajan kuluttua... Bah. Taidan poistaa vanhat merkintäni.

 

16:41

Noniin. Siivosin blogiani hiukkasen, ne postaukset olivat kuin jonkun toisen elämästä. Outoa. Huvikseni löysin myös tämän testin, jonka olin tehnyt monta kuukautta sitten. Tein sen uudelleen vertaillakseni, testatakseni olenko todella muuttunut kovinkaan paljoa.

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti -----*-------------- Introvertti
Käytännöllinen ------------*-------- Intuitiivinen
Ajattelija ------------------*- Tuntija
Impulsiivinen -*------------------ Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet "tee tämä tällä tavalla." tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

 

No johan on, siinä olen minä pähkinänkuoressa. Jos vertaan testiä edelliseen kertaan, niin olen paljon ekstrovertimpi. Kuvaus kyllä sopii kuin nakutettu...aika pelottavaa toisaalta?

Testi täältä: http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

 

19:49

Söin. Ensin se oli vain kulhollinen jugurttia. Sitten iso kulhollinen puuroa, ja KUUSI palaa paahtoleipää juustolla... Ei ehkä kuulosta hirmuiselta määrältä, mutta tuntui siltä kuin olisin ollut halkeamaisillani. Sitten suuntasin oksentamaan. Ärsyttää, en varmasti onnistunut kakomaan kaikkea sitä moskaa ulos. Voi paska. Vihaan pakonomaisia ahmimiskohtauksiani. Ei niistä tule kuin paha olo, joten miksi edes ahmin? Pakko jotenkin potkaista itsehillintäni taas käyntiin, sillä vaikuttaa siltä että se on sammahtanut. Laskeskelin, että puurossa oli jotain 260 kaloria, leivissä yhteensä 480, jugurtissa varmaan 200...en edes osaa arvailla paljon juustossa oli. Sanotaan että ainakin 1000 yhteensä. Aamiaispuuroni kanssa tuo olisi 1110...joka on ihan liikaa!! Äh, äh, äh...varmasti olen paisunut taas yli 52:teen huomenna. Nyt vain pitää yrittää olla syömättä yhtään enempää. Ja keksiä jokin keino ahmintakohtauksia vastaan.

 

22:43

Hohhoi. Vetelin sitten vielä kaksi annosta juustopastaa naamaani. Jumalauta... Olen niin vihainen itselleni tästä jatkuvasta repsahtelusta! En kestä. Melkein "rankaisen" itseäni tunkemalla lisää ruokaa suuhuni, mutta tiedän että bulimia se sitä vain ovelasti ehdottelee. Kuulin myös, että D:llä olisi lomaa ensi kuun lopulla. Pitää näyttää hyvältä! Jes! Kilot karisemaan, and make it snappy. Argh... Ihan turhaan yritän itseäni huiputtaa. Kullan mielestä näytän jo nyt luurangolta (HAHAHAHAHAH!), ja hän ei todellakaan kannusta jatkamaan. Joskus tuntuu siltä että hän on viimeinen järjen ääneni...mutta en jaksa vaivata häntä ruoka-asioilla jatkuvasti, joten hän olettaa että kaikki on kunnossa. Jotenkin...haluaisin olla järkyttävän laiha kun hän tulee. Tyrmätä hänet. Suomeksi: olla huomion keskipisteenä. Heh. Olen todella huomionkipeä, ja tajuan sen itsekin.