Pari tuntia sitten varmistui, että mieheni tulee perjantai-iltana tänne suomeen. Ajauduimme kuitenkin johonkin ihmeelliseen riitaan, jonka jälkeen tokaisin suuttuneena että ehkä hänen pitäisi löytää joku paikallinen tyttö itselleen. Hän vastasi "en voisi, olisin niin huolissani kaikista masennuksesta ja syömishäiriöstä"... sanoin, että on ihan normaalia ajatella ex:änsä vointia jonkin aikaa. Hän sanoi "ei, kun että se uusi tyttö masentuisi tai saisi syömishäiriön."

Nyt olen ihan maassa. Kaivakaa joku minulle hauta valmiiksi, en jaksa enää. Olen liian masentunut elääkseni. En kestä tätä jatkuvaa pahaa oloa ja painetta.

12:03 -- paljon parempi.

Outo angsti tuli illalla, tiedä sitten mistä, nyt olen tosin hyvällä tuulella. Painoin 55.2 ja masuni pömpöttää vähän, joten alan syömään 500 kaloria per päivä. En jotenkin vain jaksa nyt alkaa kamalasti stressaamaan siitä isosta kilomäärästä, enkä ala näännyttää itseäni. Aloitan rauhallisesti.

18:14 -- ihme!

En osaa stressata enää ruuasta. En osaa edes stressata painosta. Jotenkin...jotenkin vain tajusin, että ei minun tarvitse laihduttaa. Pelkään tosin että tämä on ohimenevää, ja aavistelen että se on. Mutt mutta, nyt voin vain rauhassa ja iloisella mielellä rakennella esteratoja pikku rottalaisilleni. :) Tässä kaksi kuvaa muidenkin piristykseksi (paitsi jos ette pidä rotista, tietenkin):

Acra nakinpalan kimpussa:

Photobucket

Rogue ottamassa torkut:

Photobucket

22:08 -- ihan hyvä päivä. :)

En syönyt kovinkaan paljoa, etenkään jos verrataan pariin viime päivään. Söin jugurttia, sorbettia, ja pari keksiä. Ei tullut ähky, mutta ei ollut nälkäkään, eli juuri sopivasti. En tosin jaksa alkaa laskea kaloreita vielä - aloitan huomenna. Turha stressaantua. Huomenna menen myös viimeinkin ostamaan isomman sängyn ja patjat Ikeasta - on nimittäin aika vaikeaa ahtautua pieneen yhden hengen sänkyyn leveäharteisen kaksimetrisen korston kanssa. :D Viimeksi nukuin kyljelläni seinää vasten, joka ei ollut kovin mukavaa... Huomenna pitää järjestää huone uusiksi. Ja tänä yönä pitää siivota. Ajattelin yllättää äidin iloisesti, sillä hän sanoi että häntä masentaa päästää vieraita tänne silloin kun koko asunto on kuin "sikolätti". Joten päätin viettää yön siivoten! Siinähän palaa sitten kaloreitakin. :D